Interdictia cumulului salariu-pensie trebuie eliminata

Senatorul Dan Voiculescu solicita membrilor Comisiei pentru buget, finante, banci din Camera Deputatilor sa accepte eliminarea interdictiei cumulului salariu-pensie.

„Aceasta interdictie este absolut nejustificata, este inca o forma de agresiune la adresa pensionarilor. Pe de o parte le tai pensia, pe de alta parte nu-i lasi sa lucreze pentru a-si completa veniturile. Cum sa refuzi dreptul la munca unei persoane foarte competente, care indeplineste toate criteriile si care castiga un concurs pentru angajare?! Am speranta ca membrii Comisiei pentru buget vor trece peste orice rivalitati politice si vor adopta o decizie justa, eliminand interdictia cumulului salariu-pensie”.

Comisia pentru buget din Camera Deputatilor va dezbate Proiectul de Lege privind eliminarea interdictiei cumulului salariu-pensie, initiat de senatorul Dan Voiculescu impreuna cu Ioan Chelaru – PSD, Teodor Melescanu – PNL si Verestoy Attila – UDMR. Proiectul a fost adoptat de Senat, iar dupa votul din Comisie va intra pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, care este for decizional in acest caz.

Copyright © 2010 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress