Domnule Basescu, ati pierdut totul.

Domnule Basescu, ati pierdut totul.

Si nu doar pentru ca masurile anti-sociale pe care le-ati anuntat joi, 6 mai 2010, sunt ilegale, inaplicabile si nocive pentru economia romaneasca. In ciuda acestei evidente, ati fi avut, in continuare, un minim de sustinere.

Insa, confruntat cu revolta intregii societati romanesti, ati intrat in panica. Ati incercat sa aruncati responsabilitatea masurilor antisociale pe seama sindicatelor si nu v-a mers. Stiu bine ca veti continua cu partidele de opozitie, cu mogulii si cu mass-media. Numai ca toti am mai auzit acest refren si nimeni nu va mai crede. Ati pierdut definitiv controlul.

Acum actionati exclusiv de frica si inlocuiti precipitat demonstratia de forta cu spectacole de lasitate. Insa, manevrele celui care a fost candva maestrul diversiunii in politica romaneasca au devenit demersuri ridicole, disperate, care nu mai conving pe nimeni.
V-ati pierdut abilitatea de a insela oamenii! Sunteti, astazi, un scamator batran care si-a epuizat trucurile.
Poporul, candva marele dumneavoastra aliat, va uraste, domnule Basescu! Va vine sa credeti?! Priviti pe fereastra Palatului Cotroceni si veti intelege.

Dar, daca va ganditi ca ati blocat economia, ati dezbinat societatea romaneasca, ati umilit justitia, ati compromis democratia si ati ucis increderea romanilor in ziua de maine, era de asteptat sa nu va iubeasca.
Timp de 6 ani, ati semanat frica si ura. Acum este vremea recoltei, culegeti ce ati semanat.

Domnule Basescu, timpul dumneavoastra a expirat! Cei 4 ani si jumatate, cat au mai ramas pana in 2014, reprezinta o excrescenta intolerabila pentru natiunea romana. Un presedinte care se ascunde de carjele si furia pensionarilor in cotloanele Palatului Cotroceni si-a epuizat, de facto, mandatul.

Poporul v-a parasit, domnule Basescu, parasiti-l si dumneavoastra!
Exit Basescu!

Copyright © 2010 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress