In maxim 8 luni, regimul Basescu va “deconta” mita electorala in sala de judecata.

Senatorul Dan Voiculescu avertizeaza, intr-un mesaj postat astazi pe blogul personal, ca reprezentantii regimului Basescu vor raspunde in justitie pentru dezastrul economic creat in ultimii ani si pentru alocarea fondurilor publice pe criterii politice, dupa modelul fostului premier islandez, Geir Haarde, acuzat oficial pentru responsabilitatea sa in prabusirea economiei islandeze. Redam integral acest text:

Dan Voiculescu:

“In maxim 8 luni, regimul Basescu va “deconta” mita electorala in sala de judecata.”

“La inceputul lunii martie, in Islanda a inceput procesul impotriva fostului premier Geir Haarde, pentru responsabilitatea sa in prabusirea economiei islandeze. Acest demers reprezinta un precedent care va genera abordari similare in mai multe state europene, printre care, cu siguranta, si Romania.

Impozitul forfetar, cresterea TVA si repartizarea fondurilor publice pe criterii politice sunt doar cateva dintre masurile actualei Puteri care au destabilizat economia nationala si au acutizat efectele crizei internationale, cu consecinte dramatice pentru milioane de romani.

In mod evident, la fel ca si domnul Haarde, si domnul Basescu va raspunde in justitie pentru dezastrul economic generat.

Iar daca Mihai Razvan Ungureanu va aloca sute de milioane de euro pentru obiectivele electorale ale candidatilor PDL, va trebui, la randul sau, sa explice in instanta acest demers.

In maxim 8 luni, coruptia si mita electorala se vor “deconta” in sala de judecata. Conform Codului penal, infractiunea de abuz in serviciu se pedepseste cu inchisoare de pana la 15 ani, iar infractiunea de subminare a economiei nationale cu inchisoare de pana la 25 de ani! Asadar, cateva luni de “pomeni electorale” se pot plati cu zeci de ani de inchisoare.”

Copyright © 2012 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress