Doar la Piedone am mai intalnit determinarea lui Ciuhodaru

„Tudor are stofa de primar, iar Iasiul are dreptul la progres”

Vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin si primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, au fost prezenti, duminica, 5 iunie 2011,  la Iasi, pentru a sustine proiectele deputatului PC Tudor Ciuhodaru.

In cadrul acestei actiuni, au avut loc intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri din Iasi, ai Camerei de Comert si Industrii Iasi, precum si cu presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad.

In intervalul orar 12-13, echipa Ciuhodaru-Piedone, prezenta in piata Alexandru cel Bun, a discutat deschis cu iesenii despre problemele cu care se confrunta, de la somaj si saracie, pana la criza din sistemul sanitar si educatie.

La finalul intalnirilor, Dan Voiculescu a declarat: „Suntem aici pentru ca Iasiul merita respectul si atentia noastra. Am vrut sa aflam direct de la ieseni care le sunt problemele si prioritatile. Capitala Moldovei are un potential imens, care trebuie inteligent valorificat. Cred in proiectele si energia lui Tudor Ciuhodaru, un profesionist desavarsit, care munceste peste 18 ore pe zi la spital, in Parlament si pe strazile Iasiului pentru a proteja sanatatea si siguranta celor care i-au acorda increderea. Sincer, doar la Piedone am mai intalnit determinarea lui Ciuhodaru. Tudor are stofa de primar, iar Iasiul are dreptul la progres”

Copyright © 2011 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress