Guvernul nu are niciun plan anticriza

Guvernul nu are niciun plan anticriza, masurile anuntate de primul-ministru sunt imprumutate din programul Aliantei PSD+PC.

Programul privind casele este imprumutat de la PSD, asa cum propunerea privind neimpozitarea profitului reinvestit este imprumutata de la PC. Declaratiile sefului Guvernului arata clar ca singurele solutii viabile pentru diminuarea efectelor crizei economice sunt masurile de stanga pe care le sustine Alianta PSD+PC, prin care statul intervine ferm pentru a corecta dezechlibrele, pentru a proteja cetatenii, pentru a ajuta relansarea economiei.

Primul-ministru si seful statului propun ca masura pentru combaterea crizei economice eliminarea taxei de prima inmatriculare, taxa pe care chiar Guvernul Aliantei DA stabilit-o. Este un foarte bun exemplu de guvernare haotica si de heirupism exact atunci cand este mai multa nevoie de competenta si de un program clar. Primul-ministru si presedintele sunt preocupati cum fac acum, in campanie electorala sa castige concursul electoral care striga mai tare ca are solutii la criza economica.

Copyright © 2008 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress