PDL desfiinteaza sistematic statul de drept

Dan Voiculescu:

“In cazul amanarii pana in 2016 a platii drepturilor salariale castigate in instanta, buy consider ca este necesara o actiune colectiva la CEDO”.

Senatorul Dan Voiculescu considera ca puterea politica si-a subordonat in mod oficial puterea judecatoreasca prin amanarea pana in 2016 a executarii hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile, prin care anumite categorii de bugetari isi pot recupera drepturile salariale.

“Nu mai e timp de proteste retorice sau actiuni formale. Nu ne confruntam cu abuzuri accidentale, ci cu o strategie premeditata de limitare a drepturilor civile. PDL desfiinteaza sistematic statul de drept.

In aceste conditii, unica modalitate reala de a ne apara drepturile o reprezinta sesizarea instantelor internationale. Concret, in cazul bugetarilor carora statul le refuza abuziv drepturile castigate in instanta, consider ca este necesara o actiune colectiva la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

In consecinta, impreuna cu un grup de organizatii nonguvernamentale, voi sprijini toate persoanele carora li se refuza drepturile salariale recunoscute de justitie si care doresc consultanta juridica pentru un demers la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Le pun la dispozitie un numar de telefon (021.460.20.68) si o adresa de e-mail (office@facias.org), unde se pot inscrie pentru a participa la actiunea colectiva ce va fi declansata la CEDO daca decizia privind amanarea executarii hotararilor judecatoresti pana in 2016.va intra in vigoare.

Doar actionand rapid si solidar putem descuraja demersurile abuzive ale acestui regim care, pana acum, a profitat constant de lipsa unei reactii civice consistente”, a declarat Dan Voiculescu.

2 Comments

  1. Horia says:

    Daca aveti nevoie de un moment de destindere, puteti viziona un desen animat – pamflet realizat de mine, despre conceptul de turism ecumenic lansat de min. Udrea (si ce anume se afla in spatele lui).
    Acesta poate fi vizionat pe You Tube / turism ecumenic01.
    Va multumesc.

  2. Dan says:

    Mai bine ati fi trimis-o la plimbare pe Anastase. Va conduce o tetita de 30 de ani….

Leave a Reply

Copyright © 2011 Dan Voiculescu · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by WordPress