Peste un milion de romani au mari dificultati in a-si procura hrana zilnica, iar, in urmatoarele 6 luni, acest numar se va dubla.

Senatorul Dan Voiculescu a declarat astazi, illness in cadrul unei intalniri cu reprezentantii mediului de afaceri, buy ca actuala criza poate dura mai mult decat a  prognozat, buy cialis respectiv 3 ani, “si va schimba ireversibil configuratia politica si economica a spatiului euro-atlantic”

Tensiunile economice si financiare incepute in 2008 se acutizeaza si vor produce ample miscari sociale. Pentru prima data dupa 60 de ani, spatiul euro-atlantic traverseaza o criza cvadrupla: economica, politica, ideologica si institutionala. Saracia si neincrederea in institutii incurajeaza violenta si miscarile extremiste. Intr-un asemenea context, Romania, excesiv indatorata, fara productie interna si fara consum, cu o imagine internationala deplorabila, este victima perfecta. Sa renuntam la iluzii: cand intreaga Europa are probleme, nimeni nu va salva Romania. Chiar in acest moment, peste un milion de romani au mari dificultati in a-si procura hrana zilnica, iar, in urmatoarele 6 luni, acest numar se va dubla ca efect al cresterii generalizate a preturilor la alimente, utilitati si combustibili. Daca nu luam masuri urgente, daca nu reducem imediat TVA-ul la alimentele de baza si nu investim minim 10 miliarde de euro in agricultura, sector care reprezinta unicul nostru atu economic, Romania poate ajunge in incetare de plati in maxim doi ani.”

1 Comment

  1. Asa era si acum cativa ani. De cand ma stiu, dupa Revolutie sintem tot pe ultimul loc in Europa la nivel de trai etc.
    S-a zvonit ca o conspiratie de „securisti” ar fi preluat o mare parte din avutie dupa 1990. Ca sa faca ce cu ea? Ca dupa 20 de ani sa existe 1 milion e romani cu dificultati?! Daca a existat un plan al „securistilor” acesta a dat gres din toate punctele de vedere. In Rusia planul a functionat

Leave a Reply

Copyright © 2011 Dan Voiculescu · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by WordPress