E limpede.

Reality-show-ul cu mogul, afaceri și tineri se face. După prezidențiale. Altfel, ideea – care e una curată – s-ar pierde în zgomotul de fond al supăraților de profesie: ”știm noi că-i faci campanie lui Geoană…”

Am discutat deja cu un director de televiziune pentru un prime-time onorabil. Aștept să-și facă socotelile. Sper să găsească un interval „provocator” – să bat Tănase și Dinescu la audiență sau ceva de gen :) .

Am convins să intre în joc o super-echipă de realizatori. Am ales și numele, dar până nu se rezolvă OSIM-ul – tac chitic.

Mai e nevoie de un singur lucru. De voi. Așadar, dacă sunteți interesați de o competiție TV care vă poate face parte a unei afaceri reale și dacă vă pricepeți la o bucățică dintr-un business (oricare: vânzări, logistică, promovare) aștept un semn pe [email protected].

Și veți fi scoși la un ceai rece de echipa mea.

echipa mea

59 COMENTARII

  1. Putem face altfel.Dati o adresa de email unde ne putem trimite cv-ul si alegeti dvs care credeti ca se pricepe mai bine in domeniile care le doriti a fi implicate in acest proiect

  2. Sunt curios daca o sa fie Ucenicul in varianta romaneasca…
    Eu am spus ca as fi „incantat” sa ma implic…cv-ul vi-l trimit daca mi-l cereti…am mai mentionat pe ce ma pricep…

    P.S.: oare deranjeaza pe cineva ca sunt din Iasi si ca sunt legat de orasul asta inca 2 ani (pana termin doctoratul)?

  3. Mi-as dori tare mult sa fac parte din echipa Trustului Intact, ca si reporter… Credeti ca daca va trimit un Cv exista macar o mica sansa? Am terminat facultatea anul acesta … Va multumesc anticipat, si in cazul in care e posibil, va voi trimite in cv .

  4. Ma intreb daca un proaspat absolvent de liceu economic ar avea vreo sansa sa ia parte la acest reality-show.

  5. domnule Voiculescu nu stiu daca mai sunteti dvs sau fiica dvs actionar majoritar al companiei CCSB dar as vrea sa va aduc la cunostiinta cateva nereguli din aceasta firma pentru ca cei care administreaza aceasta firma nu isi dau interesul.Mi s-ar parea normal ca atat angajatii cat si angajatorul sa isi respecte indatoririle in aceeasi masura .Nu poti avea pretentia ca cei care lucreaza pentru tine sa isi faca datoria corespunzator atata timp cat sunt tratati ca ultimii oameni de pe pamant. salariile sunt date cu intarziere si de cate 2 luni pe motiv de criza desi in fiecare luna facem cate 2-3 proiecte pe putin , luna aceasta am primit salariul 250 lei (nu cred ca ar putea cineva sa traiasca cu acesti bani ),nu ni se platesc asigurarile pentru pensia privata , desi lucram de 1an si 2 luni nu ni se aproba cererile pentru concediul de odihna , nu am primit niciodata ,nici macar o data, premele pentru exipoll-uri care au fost in numar de 4 pana acum (zile in care prestam cate 16 ore,) nu ni se mai ofera apa potabila ,desi ni s-a promis de la inceput ,pe motiv ca este criza si multe alte nereguli pe care le puteti afla doar daca intrebati. in speranta ca am apelat la o persoana care cunoaste si respecta drepturile angajatilor sper ca ne puteti ajuta .

  6. Sa iti nationalizeze antenele& intactul nu suna bine k pare a razbunare, ar fi mai corect sa ramai fara bani de salarii si cheltuieli si sa ajungi sa te rogi de guvern sa te scape de ele. Craciun fericit.

  7. Domnule Voiculescu..nu puteti da o directiva ..ca in trustul pe care il detineti sa nu se mai poarte razboaie ..gen Mircea Badea -Tolontan -gsp sau un alt exemplu Ciutacu -Cristoiu- Badea
    Sincer, fac rau imaginii trustului !!
    Numai la Intact se vede asa ceva, la alte trusturi nu se spala rufele in public !!
    ..si e pacat de investitiile pe care le faceti acolo ..daca „vedetele -ziaristi” fac varza imaginea Intact !!

  8. off topic, dar interesant de stiut!
    ieri, in franta, lui Sarkozy i s-a interzis sa apara la tv mai mult de 1/3 din timpul total alocat presidentiei, guvernului si parlamentului. (iar sarkozy nu spune toate prostiile pe care basescu al nostru le debiteaza!!!) motivul: aparitiile mult prea dese la gustul partidului de opozitie (PS). intrebare: la noi nu se poate propune o lege CNA-ului pt ceva asemanator? intrebare direct pt cool mogul si echipa sa.

  9. …va intreb pe dumneavoastra: e adevarat ca „shakalii” din Romania au monopolizat totul, chiar si suflete noastre, chiar si visele noastre?! spre exemplu si eu ca si multi altii evident, nu pot face fata ghilotinei pecuniare a acestora care sunt peste tot si se pricep la toate…..Vreau sa va spun ca m-am „saturat” sa ma tot fac ca traiesc, m-am saturat de tara asta care nu reuseste nicidecum sa imi recunoasca valoarea…URAT!
    Cu consideratie si nenuantat, Elena-Cristina Hristea, jurist din Roman-Neamt

  10. abia dupa alegeri? pai dupa vot se lasa cu sunet de zurgalai si cu colinde-colinde… deci prin februarie – martie…
    „Am discutat deja cu un director de televiziune pentru un prime-time onorabil. ” – sper ca v-a tinut cateva ore la usa in secretariat… :))

  11. Ar fi interesant un ‘Ucenicul’ in varianta romaneasca, cu studenti sau absolventi de facultate.

  12. Vai de noi ce am ajuns!! Reality-show-ul cu mogul, e cea mai mare sfidare posibila, mai lipseste sa faca si Miron Cozma si Stanculescu asa ceva, de Iliescu si Nastase ce sa mai vorbim…Poate apare si Piedone acolo, cand a predat carnetul. Aaaa, nu uitati de mircea badea si ciutacu. Hai bafta ca v-am dat prea multa atentie!
    Mi-am spus opinia, astept publicarea.

  13. uitati ce mail am primit:

    Buna ziua,

    Dvs. ati raspuns apelului initiat de catre Dan Voiculescu pe blogul sau.
    Pentru a confirma disponibilitatea de a va alatura echipei Guvernarii
    2012, rugam precizati cateva informatii de baza despre dvs.

    – numele complet
    – orasul in care locuiti
    – varsta
    – ocupatia
    – numarul de telefon

    O zi buna,

    Echipa Guvernarii 2012

    …………………..
    uitati si ce am raspuns:

    eu nu retin sa fi raspuns nici unui apel. retin ca am intrat pe blog, ca am mai si comentat, dar atat si nimic mai mult. chiar stau si ma intreb – poate exagerand – la ce va trebuie datele astea:
    – liste pt spamuri?
    – pt liste de semnaturi pe liste de candidati?
    – evaluari, statistici?

    apoi, pot sa ma intreb si daca nu cumva vreun dracusor din echipa mogulului o fi plecat spre alte zari cu lista de mailuri…

    stima,
    daniel vinca
    …………………………
    intrebare: ce dracu e cu mailurile astea care seamana a orice numai a chestie serioasa nu?

  14. Sper ca va si conflict in emisiune !! Altfel degeaba va mai apucati :)…conflict , scandal ..asta e sarea si piperul oricarui reality show ..chiar si unul de „business”
    trebuie sa-i faceti pe tinerii care doresc sa participe ..sa LUPTE..ca doar se stie cum e in jungla afacerilor..deci, dati-le provocari cat mai dure

  15. Voturile nu tin de foame…dar nici festivalurile!

    Taramul fagaduintei nu se afla peste ocean ,cum de altfel la noi taramul alegerii nu exista.Daca unii au impresia ca oriunde altundeva decat in tara natala e mai bine, se insala intr-o oarecare masura,pentru ca nefericirea si/sau saracia nu pot fi inlaturate cu usurininta.Lupta cu frica,cu nesiguranta,cu indoiala il dezarmeaza pe individul modest lipsit de mijloace pecuniare in lacomia acestuia pe drumul catre bunastare.Bogatia oportunistilor enerveaza,insa nici pe acestia boala,sau moartea nu-i intreba daca sunt nevoiasi sau instariti,fiindu-le si lor proprie agonia,disperarea,nelinistea.
    Mofturile oratorilor inteligenti inchipuiti sunt insuportabile,in special cele comune incrucisatului n-au facut decat sa sublinieze faptul ca implicarea politicianului roman ,in oricare alt domeniu decat serviciul public,este benefica doar pentru propria persoana,dar in timp ingaduinta cetateanului obisnuit se transforma in scarba,lehamite,incrancenare -justificate prin faptul ca nesimtirea flescaitilor e nemarginita.Opulenta pe care blonda ministru o afisaza nu are niciun fel de motivare,pentru ca imaginea balenei deghizate in sirena cu solduri uriase,prezentate ostentativ,nu aduc nimic bun turismului,natiunii,ministerului in curs de desfintare.
    Sarbatorile muncitoresti mascate in Zile ale Tineretului si-au gasit obstescul sfarsit prin presiune mass-media,adica prin investigatii jurnalistice completate de o demisie cam intarziata.In conditiile in care toata lumea are nevoie de bani pe timp de criza,fiecare cent conteaza ,iar cand administrarea proasta a banilor nostrii se face pe fata,acest lucru nu poate sa ne lase indiferenti.Asta nu inseamna ca borhotii ceilalti se preteaza la sume mici mereu,nivelul fiind unul mult mai mare (cum de altfel observa Mircea Badea,logic).Asteptam,de asemena,demisia sirenei „travestite” in balena (pardon,invers…ma rog).Bugetele umflate alocate pentru spectacole,deplasari,campanii,imnuri,spoturi,colaje sunt spulberate fara nici un pic de jena de alesii poporului fara notiunea de solidaritate pe care acestia o invoca cu trepanare.Patetic!

    P.S.:Cat despre scandalul facultatilor private,poate ne explica domnele pline de succes din Parlamentul European si cu vanzari anterioare -absolvente ale unor forme de invatamant asemanatoare.Faceti lumina,dar fara iluminat public :))) !

  16. Propun o(va fi doar una) emisiune in care mogulul isi da foc la laptop impreuna cu toate slugile lui Badea,Gadea,Stan,Ciutacu si care or mai fi pe acolo…
    Finalul..apoteotic de altfel…este incendierea antenelor.
    O sa va luati banii de la rating si mergeti acasa…pentru ca nu o sa mai fie nevoie sa munciti toata viata si poate ne lasati in pace si pe noi astia de ne jigniti inteligenta zilnic,cu cat de devotati sunteti voi poporului si cat luptati cu Basescu pentru binele tarii..
    Nu pentru binele si sfera voastra de influenta….nu….doar pentru popor.

    PS.Ma uitam(desi e subiectul anterior se potriveste si aici) ce ii mai baga in seama mogulu’ pe cititori…ii intreaba vezi doamne ce laptop sa isi ia de parca nu are suficiente slugi pe la IT care sa ii spuna care-i alegerea mai buna.Deh,e bine sa-i mai bagi in seama si pe fraieri sa se simta si ei utili in vreun fel…Asta a fost un alt atentat la inteligenta noastra…

  17. Sa fiu sincer, eu nu ma pricep la afaceri mari. Stiu sa lucrez. Atat. In schimb recomand niste fete tinere, care au reusit sa faca 1milion de euro in cativa ani! Recomand asadar pe Ioana Basescu, pe Elena Basescu, pe Monica Iacob Ridzi, Elena Udrea care din nimic a facut o avere de neinchipuit, si ati vazut si dumneavoastra ca nu prea se pricepe la multe, stie sa tricoteze si sa dea cu mopu’ ! Domnule Voiculescu, o femeie de servici care da cu mopul, de unde are batatia bani??? Sau fete lui Traian Basescu de unde au avut vanzari anterioare???

  18. Bafta tinerilor care va cred.Doar ca ar trebui sa stie ca si televiziunea si dumneavoastra sunteti un miraj subiectiv,dincolo de ele este o realitate cruda.M-am convins de asta pe propria mea piele! Cei care lucreaza in televiziune,probabil inafara divelor si vedetelor sunt de cele mai multe ori salahori intelectuali.Veti face un show! Foarte tare!Vreti sa schimbati modul de guvernare!Foarte bine!Vreti o echipa tanara! Normal-tinerii inca mai au si cred in idealuri,deci pot fii mult mai usor manipulati.De multe ori vad in dumneavoastra doua personalitati diferite,pana si pe blog cand postati se pot observa oscilatiile personalitatii dumneavoastra.Ati inceput blogul cu un mesaj,dar in timp tot mogul va place sa fiti,mai presus de toate.Dupa cum spuneam:”bafta cu show-ul”!

  19. Am visat cu tine azi noapte.Faceai trafic cu cocaina si te urmareau niste mafioti „undercover” din Mexic.:)) Subconstientul lui peste!!:) Oricum imi erai tare drag si inca mai am senzatia aia. PUPICI!!!}{

  20. Off topic…
    Mărturisesc că am intrat pentru prima oară pe pagina mogulului…de pe blogul lui Badea…Am fost plăcut surprinsă de deschiderea pe care o aveţi faţă de audienţă. Nu mă aşteptam. Sunt curioasă dacă reuşiţi să parcurgeţi personal comentariile sau aveţi o echipă care se ocupă de asta. Simplă curiozitate.
    Lucrez şi eu în presă şi am ajuns oarecum dependentă de Jurnalul Naţional şi Antena 3. Sper să nu mă pripesc, dar vă felicit, până la proba contrarie.

  21. Sa fie ca-n afaceri! Primul sfat e gratis: Invitat intr-o emisiune a lui Badea! Ce sa mai dati telefoane, mai bine ii dati poruncile in direct!

  22. Foarte faina idee si binevenita in momentul in care tinerii habar nu au in ce directie sa o apuce.
    M-as inscrie si eu dar din pacate nu ma pricep la afaceri.

  23. Domnule Voiculescu. nu are legatura cu subiectul… vreau doar sa spun ca e
    .pacat ca permiteti unor angajati sa se balacareasca intre ei.. a se vedea cazul Badea-Gsp ..
    Pacat de milioanele pe care le aruncati degeba in acest trust Intact..cand un Badea ..v-a facut praf afacerile media doar din cateva cuvinte atat pe tv cat si pe blogul sau !
    Poate cititi si ..linkul acesta ..cred ca spune un mare adevar acest domn
    http://www.silviuromano.com/mircea-badea-audientele-voiculescu-si-trustul

  24. Un om bogat se cunoaşte după ‘ce dă’ lumii, nu după ‘ce ia’ lumii. Bill Gates chiar e un om bogat, sau ceva… :D Henry Ford a fost, de-asemenea, bogat… Şi în general, oricine a dat lumii o invenţie – sau ceva… – e bogat. Cel mai bogat om, după părerea mea – găsit acum, în direct! – a fost Thomas Edison. :D Am zis asta doar aşa… Că să vă oftic. :D

  25. Linga orice iesle in care s-a nascut un mintuitor, a existat un bou care rumega.Nu-i asa, mogul viclean?

  26. Stiu ca o sa para aiurea. Dar sunt tanar licentiat in jurnalism muritor de foame. Ma gandeam ca poate la emisiunea aceasta,si nu numai, poate aveti nevoie de tineri dornici de munca si afirmare, care au si ceva experienta in televiziune. Scuzati daca am fost deplasat sau am deranjat.

  27. @Sisokoki: Le poti trimite pe [email protected]
    @RuBen: Suspans…
    @Andrei: Urmareste blogul.
    @Cristoltan Nicolae: [email protected]
    @zyve: Unde? Cand?
    @Codrin: Poate pe tine – din pricina drumurilor.
    @George: Depinde de tine.
    @cristina: Multumesc pentru informatii.
    @luna cadourilor: Sa vedem…
    @vik: Mie imi place diversitatea de opinii.
    @andy: Se va zice ca-i o noua lovitura de stat…
    @cristinell: Incearca Guvernarea 2012.
    @alexxy: Multumesc de pont.
    @johnnyy: Cat de seniori?
    @thorhammer: Apreciez ca esti foarte activ.
    @mery: O voi simti pe pielea mea…
    @Viragh Levente: Si afacerile mari pot fi o forma de a lucra.
    @Luci: Multumesc pentru cadou.
    @Renate: Parcurg personal.
    @Ionut: Neaparat imbracat in maieu.
    @cosmin: Asta si incerc.
    @Larisa: Te poti inscrie ca si telespectator.
    @cristea andrei: Poate se va face. Aviz amatorilor.
    @Jademan: Ai dreptate.
    @imre asztalos: Si care, intr-un fel, i-a tinut pruncului de cald.
    @florentin: Da-mi datele tale.

  28. Avem nevoie de antreprenori tineri care sa aduca prospetime in mediul de afaceri si care sa inventeze noi modele de business. Cred ca o asemenea emisiune ii poate inspira pe toti ceilalti care doresc sa infiinteze o afacere. Astept cu nerabdare emisiunea.

  29. Mosule! Exista o lege a „compensatiei” care umbla, asa, haihui, prin cosmosfera si care asigura echilibrul existential al nostru, al tuturor!… Mai devreme sau mai tarziu, tot vei plati tributul minciunii diversioniste cu care ne-ai intoxicat la „misto”, zeci de ani, impreuna cu colegii matale de generatie. Ma gandesc ca pana in 2012 sa nu mai poti deloc sa ne mai iei de fraieri! Daca supusii mititei nu publica acest pamflet, taie-le si matale din salariu sau trimite-i in concediu fara plata pana in 2012!

  30. Bravo, Cristinell!
    Eu si generatia mea si chiar si tu Cristinell, cotizam din greu din munca noastra, luna de luna, la fondul national de pensii ptr. ca „fostii” sa inhate astazi acele pensii nesimtite si total nepotrivite.
    Tovarase Dan Voiculescu, aveti curajul sa ne aratati si noua cu cat de mare pensie va gratuleaza statul roman de astazi ptr. tot ceea ce ati facut sau nu ati facut in trecut???

  31. Mama soacra-i suparata!
    Mama soacra-i suparata!
    S’o sa-si verse patima ,
    Pe saracu’ domnu’ Gioana:
    O sa-i taie cratima !

    Speriat de consecinta,
    Candidatu’ permanent,
    Nu’ndrazneste sa mai vina,
    Nici macar la Parlament!

    Oastea lui-si ce mai oaste!-
    Adunata cu migala,
    S-a trezit cu sula’n coaste
    Si-i rapusa ca de boala !

    Dupa ce sari ca mingea
    Si se bucura nitel,
    Tocmai lui sa i se’ntample:
    I se puse un… carcel !

    Si,adio bucurie :
    Dupa ce sari in sus,
    Marinaru’-i lua caimacu’
    Si sa sara’n jos l-au pus !

    Cand in sus si cand in jos!
    Hotarati-va boieri,
    Ca de-l prinde mama soacra,
    Va da prostu’ la hingheri !

  32. off-topic:
    In timp ce-mi pregatesc friptura pentru musafirii de azi….zapp-ingand pe telecomanda -intre tvr3,care, intre noi fie vorba mai si gresesc spunand ca „acei copii care nu au pasaport…” si nu ca acei copii carora…PARINTII NU LE-AU FACUT PASAPORT…”, COPIII…CE POT EI SA FACA LA…3-7-10 ANI?!…si intre antena2, unde este emisiunea „Conferinta de Presa” unde supermoderatoarea are din nou o emisiune draguta si asteptand,nu doar musafirii ci si emisiunea Dnei Alessandra Stoicescu cea superinspirata in opinia mea, pe care sper sa o pot urmarii daca nu ma vor intrerupe musafirii pe care i-am convocat pentru ora 22.30- ma gandeam ce putin s-a mediatizat Ziua Drapelului si ce simpla ceremonie a avut Slujba de Sfintire a Steagului Tricolor…si cati bani cere BOR pentru realizarea Catedralei Neamului in loc sa ceara bani pentru finalizarea….de ex. a Catedralei Ortodoxe din cart.Manastur oras Cluj-Napoca…….si cate biserici s-ar putea renova cu banii pe care ii cer pentru…dar asta deja e problema bisericii Ortodoxe Romane, a Bisericii Greco-Catolice (care are aici in orasul meu de asemenea o Catedrala neterminata de vreo 10-15 ani…)
    Nu-i asa ca n-am altceva mai bun de facut decat……friptura si cartofii natur cu patrunjel???

Comentariile sunt închise.