Hobby-uri

Eu fac o mare diferenta intre a avea si a fi.
Consider ca este foarte important ca indiferent de cat ai si cum ai sa fii tu. Pentru ca daca ai bani si nu esti tu, pharmacy drug si avem destule exemple in Romania, pharm sfarsesti prin a pierde tot ce ai si nici nu reusesti vreodata sa fii tu insuti.
Ma simt bine mai ales pentru ca nu am uitat de unde am plecat.
Sunt convins ca am ramas un om normal.
Imi plac comediile bune. Si filmele cu conflict de situatii, prescription filmele biografice sau autobiografice.
Imi place mult sportul. In adolescenta am facut hochei de performanta. In ultima vreme imi reprosez ca din lipsa de timp am cam lasat deoparte jogging-ul si tenisul de camp.
Cartea mea de capatai se cheama Inteligenta emotionala.
Nu gatesc. Prefer sarmalele, mititeii si pestele.
Site-ul web preferat: NASDAQ.
Ziarul international preferat: The Independent.
Bunul cel mai de pret: familia si libertatea.
Ma caracterizeaza increderea in oameni dar imi reprosez uneori duritatea fata de cei dragi.
In copilarie doream sa ma fac avocat, doctor sau diplomat.
Imi plac foarte mult copii. As sta ore intregi sa ma uit la copii cand se joaca.
As vrea sa stau mult mai mult cu cei de acasa. Viitorul lor il vede in Romania.
Oricine pleaca din Romania, oricat ar avea acolo, se dezradacineaza. Exista un sentiment de apartenenta care e diferit : apartenenta la o natiune, la o familie, la niste obiceiuri. Depinde si cand pleaca, daca e cu familia. Plecatul asta nu trebuie sa fie un scop in sine, o corvoada, de la bun inceput un efort pe care ne gandim sa-l facem ca sa traim mai bine sau ca sa ne realizam. Pentru ca nu merita. Cei care au plecat imi dau dreptate, daca sunt corecti. Si nu merita pentru ca indiferent unde esti, esti privit ca un strain.

2 Comments

 1. Barbu-Ciprian-Florin says:

  Domnule Voiculescu,mama mea este un fan inrait de-al dumneavoastra si va urmareste toate interviurile pe care le dati pe la diverse emisiuni.Mi-a spus faptul ca dumneavoastra doriti sa ajutati tinerii capabili din aceasta tara,oferindu-le ajutor financiar,pentru a-si indeplini proiectele.Va spun sincer ca eu ma indoiesc de acest lucru la fel de mult cum ma indoiesc si de faptul ca un om de afaceri asa de prosper cum sunteti dumneavoastra ar face gesturi nobile fara a avea nimic de castigat.Totodata ma indoiesc si de faptul ca imi veti raspunde la acest mail si de aceea doresc sa-i demonstrez si mamei mele ca eu am avut dreptate.Am nenumarate idei profitabile pe care le-as putea pune in aplicare cu un mic ajutor financiar dar asa cum toata lumea stie,fondurile europene sunt inaccesibile noua celor din clasa de jos si sunt acordate aiurea,la un an dupa ce ti-ai deschis propria afacere.Pai daca as avea bani pentru ce mi-ar mai trebui de la uniune?
  Astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra pentru a vedea daca aveti timp 10 minute si pentru mine ca sa ma ascultati.

 2. Horia says:

  Daca aveti nevoie de un moment de destindere puteti viziona un scurt desen animat – pamflet realizat de mine, despre conceptul de turism ecumenic lansat de min. Udrea (si ce anume se afla in spatele lui).
  Acesta poate fivizualizat pe You Tube / turism ecumenic01
  Va multumesc.

Leave a Reply

Copyright © 2008 Dan Voiculescu · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by WordPress