Regulamentul Proiectului “O noua sansa.”

1. Obiectivul Proiectului “O noua sansa” il reprezinta desfasurarea unor discutii directe ale lui Dan Voiculescu, de pe blogul personal (www.danvoiculescu.net ), prin apel video, cu persoanele care isi doresc un sfat sau o indrumare pentru a-si reconstrui un traseu profesional si social reusit.

2. Discutiile din cadrul Proiectului “O noua sansa” au un caracter strict consultativ si nu genereaza nicio forma de responsabilitate juridica pentru declaratiile sau actiunile ulterioare ale persoanelor care participa la dialog.

3. Discutiile vor avea o durata totala de 30 de minute si se vor desfasura, de regula, in fiecare zi de miercuri, in intervalul orar 10.30 -11.00. Persoanele selectate vor fi anuntate pe blog cu cel putin 48 de ore inainte de data stabilita pentru participarea la sesiunea de discutii. Orice modificari ale acestui program vor fi anuntate cu 24 de ore inainte de data discutiilor. In cazuri exceptionale, anuntul modificarilor de program se pot face si cu 60 de minute inainte de ora stabilita pentru desfasurarea discutiilor.

4. Inscrierile in cadrul Proiectului “O noua sansa” se pot face in perioada iunie – august 2012, la adresa [email protected].

5. Mesajele de inscriere vor contine datele de contact, o scurta descriere a biografiei personale, cu precizarea momentelor decisive pe care participantii doresc sa le prezinte in cadrul Proiectului.

6. Activitatea de selectie a cazurilor va fi desfasurata de echipa de organizare a Proiectului in functie de data inscrierii si incadrarea in obiectivul asumat al Proiectului.

7. Acest proiect NU se adreseaza celor care incearca sa obtina cadouri sau orice alte castiguri fara munca.

Copyright © 2012 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress