Daca USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani!

Senatorul Dan Voiculescu sustine, intr-un mesaj postat astazi pe blogul personal ca, daca actuala Opozitie va prelua guvernarea, “urmatoarele 6 luni pot fi decisive pentru USL si pentru Romania.” Redam integral acest text:

Dan Voiculescu:

“Daca USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani!”

“Daca motiunea de cenzura va fi adoptata si USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani. Aflata sub presiunea timpului, pentru ca in noiembrie vor fi alegerile parlamentare, si a uriaselor asteptari ale populatiei, guvernarea USL va trebui sa inceapa sa repare, inca din primele 6 luni, tot ce a stricat regimul Basescu in ultimii 4 ani. Ei au daramat, au destructurat, au destabilizat. USL va trebui sa construiasca, sa refaca increderea romanilor in lege, in stat si in propria economie.

Niciun proiect public nu mai trebuie realizat fara indeplinirea a 3 conditii esentiale: realizarea unui studiu de impact, elaborarea unei analize de oportunitate si stabilirea prioritatii alocarii resurselor necesare pentru finalizare. Se impun investitii publice coerente, cu adevarat utile si care se pot finaliza in cel mai scurt timp pentru a putea fi date in exploatare. Investitiile trebuie sa produca, nu sa consume!

Avem nevoie de transparenta decizionala, eficienta administrativa si competenta economica. Daca motiunea de cenzura va fi adoptata, urmatoarele 6 luni pot fi decisive pentru USL si pentru Romania.”

Copyright © 2012 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress