Multumesc, Traian Basescu!

Scrisoare deschisa a senatorului Dan Voiculescu catre presedintele Traian Basescu:

“Multumesc, Traian Basescu.

Stiu, domnule presedinte, ca, pentru regimul dumneavoastra politic, la fel ca si pentru cele care l-au precedat, am un mare defect: nu aveti cum sa ma controlati, sa ma speriati, sa ma intimidati.

De ani de zile institutiile regimului pe care il conduceti incearca sa-mi gaseasca ceva. Negasind nimic, imi confirmati constant corectitudinea.

Cateva exemple ale eforturilor dumneavoastra:

ANI mi-a verificat ani intregi averea. Nu au gasit nimic ilegal. In final, nu au avut incotro si au recunoscut oficial ca sunt “curat.”

CNSAS s-a dat peste cap sa-mi transforme dosarul de urmarit de Securitate in dosar de colaborator. Dar in dosarul CNSAS sunt sute de file care contin activitatea de urmarire desfasurata asupra mea si asupra intregii mele familii, schita casei mele, relatari ale unor colegi care ma turnau pentru ca nu respectam intocmai birocratia comertului exterior comunist etc. Asadar, si in acest caz, rezultatul a fost exact invers celui asteptat.

Sigur, in disperare de cauza, judecatorul Albu de la ICCJ, fost membru PD si coleg de guvern cu dumneavoastra, a decis ca o nota obligatorie, adresata conducerii intreprinderii de comert exterior si nu Securitatii, despre un cetatean austriac care incerca sa ma determine sa fug din tara, reprezinta “colaborare cu Securitate”! Dar, chiar si cu acest verdict ridicol, justitia a infirmat, pe fond, toate acuzatiile lansate la adresa mea, inclusiv episodul verisoarelor amagite de himera unei imbogatiri rapide prin santaj.

Frustrata de acest esec de proportii, aceeasi justitie incearca acum inca o pista si a decis sa cerceteze declaratiile pe care le-am depus la inceputul mandatului de senator. Evident, nu vor gasi nimic. Eu am mentionat in acele documente ca, in anii 2003 si 2004, CNSAS a decis ca nu am colaborat cu Securitatea si ca, incepand din 2006, sunt in proces cu CNSAS pentru ca si-a schimbat neintemeiat deciziile anterioare.

Pe langa toate acestea, armata dumneavoastra de clone portocalii are ordin sa ma atace in fiecare zi. Insa atacurile unor personaje pestrite, cu cote de incredere sub 10%, imi asigura un plus de simpatie din partea celorlalti 90%.

Asadar, toate atacurile regimului Basescu sfarsesc prin a ma intari, eliminand orice dubii si controverse.

In acest ritm, fara sa intelegeti si fara sa vreti, ati devenit cel mai bun agent de PR pe care mi l-as fi putut dori. Va multumesc.“

Copyright © 2011 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress