PC solicita guvernului, despagubirea urgenta a cetatenilor

Prezent la o intalnire cu pensionarii din Bucuresti, presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat ca „solutionarea problemei despagubirilor pentru deponentii cu bani pentru Dacii este urmarea efortului consecvent pe care l-a facut PC pentru a determina guvernul sa corecteze nedreptatea facuta oamenilor care si-au pierdut economiile pentru Dacii. Faptul ca Guvernul a devansat despagubirile pentru Dacii incepand cu 31 octombrie face parte din spectacolul electoral al PNL, pentru ca PC a solicitat guvernului sa grabeasca despagubirile inca din luna mai, iar atunci Guvernul declara ca nu sunt fonduri”.

Liderul conservator a declarat ca Guvernul a „recurs la toate tertipurile posibile pentru a tergiversa aplicarea legii PC privind despagubirea pentru deponentii la Dacii amintind ca executivul a refuzat elaborarea normelor metodologice de aplicare a legii conservatorilor desi legea fusese votata de Parlament si promulgata de presedinte”.

„Important este pana la urma ca oamenii isi vor primi banii dupa 17 ani de asteptare si ca vor putea intr-o luna de zile sa puna punct acestor patru ani de guvernare haotica si pusa pe scandal”, a declarat Dan Voiculescu.

Copyright © 2008 Dan Voiculescu · Toate drepturile rezevate! · Design All-News
Foloseste WordPress